Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bapnın estetik mimarisı ve istek edilen aksesuarların kullanımı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriya mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Gestaltda kâin insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yasa ve yönetmeliklere göre planlı yangınla savaşım adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine bütün projelendirme konulemlerinizi yaşama ve varlık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre sınırlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve hareket afetlerinde Yangın Çıkış Kapısı de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların gönülını kurtardığında elan kazançlı anlaşılacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, okul ve bütün yapılarında ivedi manzara ve huzurlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page